За нас

Home / За нас
BgPrane  »  За нас

За BgPrane

BgPrane е марка и продукт на Мерикинг ЕООД – Бутикова фирма, реализираща се в сферата на почистващите услуги. Изключително иновативна в прилаганите технологии на работа, гонеща високо качество на услугите. Зад нашето мото „Живей на чисто“ ние обединяваме желанията на нашите клиенти с нашите способности  и професионализъм, за да постигаме безупречен резултат в сферата на работата ни.

За нас е изключително важно да прилагаме в действие най-високият клас машини, оборудване и консумативи. Търсим и винаги предлагаме на своите клиенти най-актуалните, най-действащите и най-рентабилните методи за почистване. Нашата мисия е да оставим усмивка и задоволство във всеки, който ни се довери. Ще бъдем безкрайно щастливи и благодарни щом вземете решение да ни се доверите за чистотата и блясъка на Вашия имот.

Кариери

 Формулата на успеха на всяка компания се крие в нейния екип и това важи с пълна сила и за нас.   В BgPrane служителите са лицето на компанията. Именно благодарение на тяхната отговорност, професионализъм и мотивация винаги имаме пълна готовност да отговорим на нуждите на нашите клиенти и да покрием високите им очаквания. Постиженията ни мотивират непрекъснато да се усъвършенстваме и търсим нови колеги със сходна нагласа.

 Ако имате желание да се присъедините към екипа на BgPrane, моля изпратете CV на office@bgprane.com

Отзиви от клиенти

В. Славчев

Съотношението цена и качество е топ! Вече редовно се възползвам от услугите им. Доволен съм че всеки път резултатите са видими и качеството не е спаднало.

Д. Георгиева

Изключително доволна съм от качеството и професионализма на екипа. Вкъщи не само е чисто и светло, а и вече ни остава повече време за истинска почивка.

В. Николова

Препоръчвам на всички хора с деца и домашни любимци и не само. Спасихте ни матраците! Нямам думи, страхотно свършена работа и отношение!

Абонирайте се за нашия бюлетин!

„Мерикинг“ ЕООД е бенефициент по процедура „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

„Мерикинг“ ЕООД сключи договор № BG-RRP-3.005-3532-C01 с Министерство на иновациите и растежа по процедура  „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, част от Националния план за възстановяване и устойчивост.

Финансирането е по проект с наименование “Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”.

Срок на проекта: 03.07.2023 – 03.07.2024 г. Стойността на проекта е 20 000 лв., от които 20 000 лв. представляват финансиране от ЕС.

Целта на проекта е е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Допълнително, инвестициите по процедурата ще са съобразени с изискванията на принципа за „ненанасяне на значителни вреди“  върху околната среда, допринасяйки за екологичния преход чрез ускорено прилагане на цифровите технологии в дейността на предприятията.

phone-icon