Професионална дезинфекция против COVID-19 – 6 случая за професионалистите

Професионална дезинфекция против COVID-19 – 6 случая за професионалистите

Тази година добавихме професионална дезинфекция против COVID-19 в портфолиото ни от услуги, с цел да помогнем на колкото се може повече хора и компании да се чувстват спокойни и защитени срещу пандемията от коронавирус. Ако работим от вкъщи е достатъчно да обработим всички най-често докосвани повърхности със спирт за дезинфекция, но в някои случаи е по-удачно да се доверим на фирма за професионално почистване и дезинфекция. Може би се чудите в кои ситуации е по-добре да оставим нещата в ръцете на специалистите?

Като предпазна мярка – дезинфекция против коронавирус за Вашия бизнес

Докато някои бизнеси могат да преминат изцяло на онлайн режим на работа, то други продължават да работят във физически обекти или офиси и имат пряк контакт с клиенти. В тези случаи е препоръчително да се извършва редовна дезинфекция на всички най-често докосвани повърхности и точки на допир. Можете да се консултирате с фирма за почистване и дезинфекция, с която заедно да изготвите чек лист за дезинфекция на помещенията.

Като предпазна мярка – дезинфекция на дома

Вкъщи най-често е напълно достатъчно да използвате спирт за дезинфекция. Ако обаче Ви предстои да посрещнете гости, които попадат в някоя от рисковите групи за празниците или се притеснявате да не повредите меката мебел вкъщи, можете да заявите професионална дезинфекция на дома. Тя се извършва с професионални препарати за дезинфекция, предназначени за различни повърхности и са безопасни за семейството и домашните любимци.

При съмнения или потвърдени случаи – дезинфекция против коронавирус за Вашия бизнес

Една година по-късно след първите случаи, рискът от зараза и разпространение на коронавирус все още продължава да бъде на дневен ред. Бързата и правилна реакция при физически контакт със заразен или потвърден случай, независимо дали от клиент или служител, е жизненоважна. Професионалната дезинфекция на помещенията против COVID-19 може да бъде ключова за овладяването и ограничаването на вируса.

При съмнения или потвърдени случаи – дезинфекция на входове и домове

При по-леки случаи на коронавирус, които не изискват хоспитализация, болният се карантинира у дома. За дезинфекцията вкъщи е важно да дезинфекцирате всички често използвани повърхности и общи помещения. При почистване използвайте ръкавици за еднократна употреба. Обмислете дали имате нужда от професионална дезинфекция на входа и общите пространства в сградата, които могат да бъдат потенциални преносители на зараза.

След карантина – дезинфекция против коронавирус за Вашия бизнес

Офисът временно не е работил? Преди отново да отворите врати за Вашите служители и клиенти, силно Ви препоръчваме да се свържете с фирма за почистване и дезинфекция, която да се ангажира с професионална дезинфекция против COVID-19 на работното място. Важно е също така помещенията да бъдат добре проветрени и почистени. Това ще осигури добри условия за работа на служителите и ще повиши тяхното доверие и спокойствие на работното място.

След карантина – дезинфекция на дома

След преболедуване на коронавирус можете да ангажирате фирма за почистване, която да извърши основно почистване и дезинфекция против COVID-19. Те ще имат грижата да обърнат внимание не само на най-често докосваните повърхности като ключове и брави, а и на общите помещения като банята и кухнята. Важно е също така да се обърне специално внимание на спалнята. Можете също така да включите пране на матраци и мека мебел към основните услуги.

Това са част от най-често срещаните ситуации, в които считаме, че е по-подходящо да се обърнете към професионална фирма за почистване и дезинфекция. Ако сме пропуснали някоя ще се радваме да ни споделите личния си опит и да разберем какви стъпки предприемате, за да осигурите пълна дезинфекция против COVID-19 у дома ли в офиса. Когато си запазвате час за дезинфекция уведомете екипа за ситуацията и се уверете, че всички са екипирани с предпазни облекла.

BgPrane предлага професионална дезинфекция с одобрен от МЗ препарат за дезинфекция „Септичас“. С широк спектър на действие, той е подходящ за дезинфекция против COVID-19, други вируси, бактерии и гъбички. Има добра остатъчна активност и е подходящ за всички видове повърхности. Ако искате да поръчате професионална дезинфекция на дома или офиса, можете да се свържете с нас на 359879888175/+359879888174 или на office@bgprane.com

Още публикации