Машини под наем

Машини под наем

Живей на чисто

Подопочистващ автомат Karher BR 4.300 – елиминира неудобството и рисковете, осигурявайки безопасност при почистване на малки площи. Лесен за използване със своето изправено положение. Изключително ниската височина на почистващата глава – 7 см, прави почистването под мебелите лесно.

Цени:
За ден:        60лв
За 4 часа:   35лв

Депозит:   300лв

Двумоторен екстрактор за пране на мека мебел, килими и мокети

Професионалните машини за пране на дивани и килими Anafor са машини за пране на място, коeто ще ви позволи да перете килими в домове, офиси, работни места или помещения с мокет като хотели, зали и други. Това ще бъде възможно без да се налага да ги изнасяте от помещението. Дълъг маркуч и голям дебит на работа.  Машините използват два вакуумни двигателя, с изпускателен отвори и последователно свързване. Те са предназначени за двойно всмукване на вода с вентилатор, оставяйки вакуумираната повърхност силно суха и с безпрецедентно висока всмукателна мощност. Има обща мощност на засмукване 2400 вата. Благодарение на функцията си за издухване на въздух, той почиства труднодостъпните места чрез въздушна струя. Машината има голяма подвижност, колелетата могат да се въртят на 360 градуса. Нашите професионални машини за пране на килими и дивани на място предлагат лесна употреба. Тоест можете да се справите и без квалификация, за да ги управлявате.

Цени:
За ден:        55лв
За 4 часа:   35лв

Депозит:   200лв

Екстрактор за пране на мека мебел Karher Puci 10/1

PUZZI 10/1 е мощен компактен екстрактор за почистване на малки области като килими и тапицерии. С ниско ниво на остатъчна влага. Това прави възможно скорошното използване на почистените материи. Снабден с кука за съхранение на захранващия кабел. Подходящ за ежедневна употреба.

Цени:
За ден:        45лв
За 4 часа:   30лв

Депозит:   200лв

Еднодискова машина за под BM2

Еднодискова машина BM2 e нискоскоростна, лесна и удобна за работа. Машината автоматично спира при позициониране на дръжката под прав ъгъл с диска. Предлага мотор с отложен старт за по-дълъг живот. Големите задни колела помагат за лесно транспортиране и по-добър баланс. Стандартно е екипирана с контейнер, четка и държач за пад. Като аксесоари може да се оборудва с четка за меки или твърди настилки.

Цени:
За ден:        60лв
За 4 часа:   35лв

Депозит:   250лв

*Посочената цена за наема на машините е за едно денонощие 24ч.  или за 4ч. в деня на ползване.

*За заявка моля позвънете а тел: 0879888175 или ни изпратете мейл и ние ще се свържем с вас.

Още услуги