Пране на мокети с трици

Пране на мокети с трици

Живей на чисто

Пране на мокети с трици

Сухо пране на мокети с трици – иновативна технология, позволяваща бързо и много дълбоко почистване на мокети.

Правилната поддръжка на мокета не само удължава живота на тази инвестиция, но и помага да се поддържа добро ниво на външния вид и комфорта на работната среда. За имиджа на една компания се харчат милиони евро за сгради и интериорен дизайн, на чийто фон зле поддържания мокет може да се отрази негативно, да намали ефективността на продукта и да ускори необходимостта от подмяната му. Поддръжката на мокет чрез сухо пране с трици е нещо повече от избор на подходящи методи за почистване. Изборът на подходящи продукти-по отношение на конструкция, дизайн и цвят-допринасят много от самото начало за дългосрочната ефективност и външния вид.

Определяне на вашите специфични нужди.

Тъй като отделните зони се използват в различна степен, всяка от тях изисква съответното ниво на поддръжка и грижа. Например, областите на интензивно движение, като входни лобита и коридорите, изискват ефективно ежедневно почистване. Организацията на сградата, видът на ползването й, схемите на движение, часовете на използване и др.- всичко това трябва да се вземе под внимание при разработката на програма за поддръжка и ние можем да дадем подробни съвети относно утвърдените начини и решение за поддръжка. Правилното почистване на мокета с трици трябва да обхваща процесите в: превантивна, рутинна, междинна, периодична поддръжка.

Ние разполагаме с машини за сухо пране на мокети с трици (dry extraction) на една от водещите в този бранш, американската компания Host. Машината работи с трици, напоени с почистващ ароматизиран препарат, смуче и почиства с четки въртящи се по хоризонтална ос, които правят така наречения pile lifting. Клиентите ни са доволни и постоянни, като технологията използваме и в нашия офис.

Можем да почистваме в извънработно време, за да не създаваме пречки.

Други предимства са, че при сухото почистване:

може веднага да ходиш/натоварваш настилката (не чакаш да изсъхне), няма риск от поява на миризми, няма риск от разлепяне или попадане на вода върху двойния под, щади структурата на мокета, триците са ароматизирани, при pile lifting-а от четките мокета се разресва и не стои спластен/слегнал, няма остатъчна влага, която може да навреди на офис техника, документация и мебели.

Почистване един път годишно за цялата площ (нормално натоварените участъци) и веднъж на 3 или 6 месеца месеца за най-тежко натоварените участъци като лобита ходови линии, кухни, ) е препоръчителното предписание от Интерфейс (водещ производител на мокети).

Метод на пране pile lifting

Още услуги